Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στη Δενδροφύτευση του Γυμνασίου Λαμίας

  • Dogma

Στην δράση δενδροφύτευσης στον περιβάλλοντα χώρο του 5ου Γυμνασίου Λαμίας συμμετείχε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος.

Στην δράση δενδροφύτευσης στον περιβάλλοντα χώρο του 5ου Γυμνασίου Λαμίας συμμετείχε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος κατόπιν προσκλήσεως της διευθύντριας του σχολείου κ. Δήμητρας Τσιάκα και του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γεωργίου Γαλανού.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη την Διευθύντρια, το Σύλλογο γονέων και τα παιδιά γι΄ αυτή τη πρωτοβουλία και μίλησε στους μαθητές για την ζωτική σημασία του πράσινου στην ζωή μας, αλλά και για την αξία της ομαδικής συνεργασίας και προσφοράς. Ακολούθως ανέγνωσε την ευχή «επί αναδασώσει» και φύτευσε συμβολικά το πρώτο δένδρο. Δένδρα φύτεψαν επίσης ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης και ο Διοικητής του 36ου Λόχου Διαβιβάσεων Ταγματάρχης κ. Γεώργιος Καρπέτας που παρευρέθηκαν στην δενδροφύτευση, καθώς και οι καθηγητές με τους μαθητές του Σχολείου. Το σύνολο των δένδρων που θα φυτευτούν στον χώρο θα ανέλθει στα τριακόσια.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ