Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας στην Τήνο για το τάμα του

  • Dogma
μητροπολίτης γλυφάδας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος βρέθηκε στην Τήνο για να εκπληρώσει προσωπικό του τάμα. 

Με την ευλογία και Κανονική αδεία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Σύρου κ. Δωροθέου Β’, ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος τέλεσε την Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον Θείον Λόγον, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας, συμπαραστατούμενος από Κληρικούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας και με τη συμμετοχή πλήθους προσκυνητών, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Λέσχης Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός Λ.Σ. Πελοπίδας Αγγελόπουλος, ο Λιμενάρχης Τήνου Υποπλοίαρχος ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. κ. Βασίλειος Αποστολόπουλος και μέλη της Διοικούσης το Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Επιτροπής.

μητροπολίτης γλυφάδας μητροπολίτης γλυφάδας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παύλος βρίσκεται στη ιερά νήσο στα πλαίσια των «Νεανικών Εξαημέρων Τήνου» που διοργανώνει η Ι.Μητρόπολη Γλυφάδας για μαθητές του Ανώτερου Κατηχητικού Σχολείου σε δύο περιόδους (Α’ περίοδος, πρόγραμμα αρρένων 1 έως 6 Ιουλίου και Β’ περίοδος, πρόγραμμα θηλέων 8 έως 13 Ιουλίου).

Ο Σεβ. κ. Παύλος προσέφερε στην αγία Εικόνα της Ευαγγελιστρίας Αρχιερατικό Εγκόλπιο, παλαιό ιστορικό κειμήλιο εκπληρώνοντας προσωπικό τάμα.

μητροπολίτης γλυφάδας μητροπολίτης γλυφάδας

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός καλωσόρισε τον Μητροπολίτη κ. Παύλο εκ μέρους του Σεβ. Ποιμενάρχου Σύρου, καθώς και την ομάδα των Κατηχητών και κατηχητοπαίδων της Μητροπόλεως Γλυφάδας, ευχόμενος υγεία, μακροημέρευση και δύναμη στο Κατηχητικό έργο που επιτελούν στην Ιερά τους Μητρόπολη και προσέφερε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας αντίγραφο της αγίας Εικόνος της Μεγαλόχαρης.

TOP NEWS