Ο Ναυπάκτου στο εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» – Σπουδαία προσφορά στα παιδιά (φωτός)

  • Dogma
ναυπάκτου

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, ως τοποτηρητής της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Ιερόθεος επισκέφθηκε στο Αγρίνιο το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα», ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Προέδρου του Εργαστηρίου κ. Διονυσίας Σαμαντά.

Τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου υποδέχθηκαν η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος του Εργαστηρίου κ. Μαρία Τσούτσου, η Πρόεδρος κ. Διονυσία Σαμαντά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Αφού τον καλωσόρισαν και τον ευχαρίστησαν για την ανταπόκριση και σε αυτή την πρόσκληση, διότι είχε επισκεφθεί και τις αντίστοιχες εγκαταστάσεις στο Μεσολόγγι, τον ξενάγησαν στους χώρους των εργαστηρίων, των γραφείων και του οικοτροφείου.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τα παιδιά και τους εκπαιδευτές και συνομίλησε μαζί τους. Εξέφρασε τη χαρά του και τον θαυμασμό του για το έργο που προσφέρει το Εργαστήρι και συνεχάρη όλους και όλες για την εργασία τους και την προσφορά τους. Τόνισε ότι είναι πολύ σπουδαία η προσφορά τους στα παιδιά αυτά που δεν λειτουργούν τόσο με την λογική και την νοημοσύνη, όσο με την καρδιά και το συναίσθημα.

Πηγή: agrinionews.gr

TOP NEWS