Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τιμάται από την Μητρόπολη Πατρών

  • Dogma
παναγιώτης γιαννάκης

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, αλλά και άλλοι αθλητές από την Πάτρα θα τιμηθούν από την Τοπική Εκκλησία στις 20 Μαρτίου, Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Η Ιερά Μητρόπολις Πατρών διοργανώνει την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 20.3.2015, και ώρα 14:30μ.μ. φιλικόν αγώνα καλαθοσφαίρισης στο κλειστό γήπεδο «Ολυμπιάς», στην περιοχή Ταραμπούρα Πατρών. Θα συμμετάσχουν Στρατιωτικοί και Οπλίτες του ΚΕΤΧ, και Νέοι του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Πατρών.

Την εκδήλωση και τον αγώνα θα πλαισιώσουν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Μακρυγιάννη και η μικτή χορωδία παραδοσιακών τραγουδιών του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Πατρών και η χορωδία του 65ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών. Η όλη εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στους Πιλότους που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος στα Ίμια το 1996, και στη νήσο Κίναρο, μόλις προ ολίγου καιρού.

Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως θα τιμηθεί ο διεθνούς εμβελείας, Προπονητής και Αθλητής της Εθνικής Ομάδος Καλαθοσφαίρισης, κ. Παναγιώτης Γιαννάκης και άλλοι Πατρινοί Αθλητές.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι Έλληνας πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής, γεννημένος την 1η Ιανουαρίου 1959 στην Αθήνα. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ. Έχει κατακτήσει τίτλους σε κορυφαίο επίπεδο σε επίπεδο συλλόγων αλλά και εθνικών ομάδων και έχει διακριθεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση έχει συμμετάσχει τόσο ως αθλητής και όσο και ως προπονητής. Είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «ο δράκος» και αποτέλεσε τον κορυφαίο πλέι μέικερ της εποχής και μαζί με τον Νίκο Γκάλη, τους πιο γνωστούς Έλληνες παίκτες.

TOP NEWS