Ο Πάνος χρειάζεται καινούργιο αμαξίδιο – Μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι

  • Dogma

Το αμαξίδιο του 29χρονου Λαμιώτη καταστράφηκε όταν έπεσε στη θάλασσα – Είναι πολύ σημαντικό να το αντικαταστήσουμε – Δείτε πως μπορούμε να βοηθήσουμε.

Ο 29χρονος Πάνος Παππάς μετά από ένα σοβαρότατο τροχαίο που είχε το 2017 στη Λαμία ανεβαίνει με σθένος και αξιοπρέπεια το δικό του Γολγοθά. Πολύτιμο στήριγμά του όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια η σύζυγός του Μαρία που δεν έφυγε από δίπλα του ούτε λεπτό.

Τον προηγούμενο μήνα ο Πάνος είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο λιμανάκι των Ραχών, όταν έπεσε στη θάλασσα με το αμαξίδιο. Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και χρωστάει τη ζωή του σε κάποιους συνανθρώπους μας που κυριολεκτικά του έσωσαν τη ζωή και τους οποίους ευχαρίστησε μέσα από τα βάθη της καρδιάς του.

Καταστράφηκε το αμαξίδιο

Δυστυχώς όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα, του ειδικού τύπου αμαξιδίου για τετραπληγικούς, το οποίο μάλιστα γινόταν και ορθοστάτης, καταστράφηκαν και είναι μεγάλη ανάγκη να το αντικαστήσουμε.

Αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή είναι και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο οποίος μάλιστα είπε στον Πάνο ότι θα είναι ο πρώτος που θα κάνει κατάθεση στον ειδικό λογαριασμό που ανοίχτηκε στην Τράπεζα Πειραιώς στο όνομα του Παναγιώτη Παππά, ώστε να συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο ποσό για το αμαξίδιο που πρέπει να αντικατασταθεί, καθώς επίσης να ενισχύσουμε και την προσπάθεια που κάνει ο 29χρονος να κατασκευάσει ένα ειδικό ασανσέρ στο σπιτι του, που θα τον διευκολύνει στην καθημερινότητά του.

Απευθύνουμε έκκληση να βοηθήσουμε όλοι και ο καθένας μας να καταθέσει ότι μπορεί στον παρακάτω λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς:

GR2301712910006291165945961 (όνομα δικαούχου Παππάς Παναγιώτης)

Υ.Γ. Όποιος επιθυμεί επιπλέον ενημέρωση μπορεί να επικοινωνήσει με το LamiaReport στο 6979975000.

Αναδημοσίευση από το www.lamiareport.gr

TOP NEWS