Ο Ρώσος Επίσκοπος Ποντόλσκ στη Μητρόπολη Λαρίσης

  • Dogma
λαρίσης

Συνεχίζοντας την προσκυνηματική περιήγηση που πραγματοποιεί, αυτές τις μέρες, στη χώρα μας ο Ρώσος Επίσκοπος Ποντόλσκ κ. Τύχων, έξαρχος Γερμανίας και Βερολίνου, ως επικεφαλής ομάδας ομοεθνών του προσκυνητών, περνώντας από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου πραγματοποίησαν μία στάση για να συναντήσουν τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Ιερώνυμο, ο οποίος και τους υποδέχθηκε στην αίθουσα του θρόνου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Λαρίσης τους καλωσόρισε στην πόλη του Αγίου Αχιλλίου, τους ευχαρίστησε για την τιμή που κάνανε να τον επισκεφθούν και αφού αντιλλάγησαν τα αναμνηστικά δώρα ένεκα της επισκέψεως με το Επίσκοπο κ. Τύχωνα, δώρισε μία εικόνα των Αγίων Αχιλλίου και Βησσαρίωνος, Αρχιεπισκόπον Λαρίσης σε όλους τουςπροσκυνητές.

Έπειτα ο Επίσκοπος κ. Τύχων, αφού έτυχε μίας σύντονης ενημέρωσης από τον Σεβασμιώτατο για την ιστορία της Μητροπόλεως και τους διατελέσαντες Μητροπολίτες, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την δυνατότητα που τους έδωσε να τον συναντήοσυν, εκφράζοντας την χαρά όλων των μελών της αποστολής.

λαρίσης

 

TOP NEWS