O Σύρου Δωόθεος Β΄ στις εκδηλώσεις μνήμης στην Τήνο

  • Dogma
τήνο

Με την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων στην Τήνο υ και το προσκλητήριο των ηρώων νεκρών, άρχισαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις στο ιερό νησί της Παναγίας για την Θεομητορική εορτή του Ευαγγελισμού και την Εθνική εορτή του 1821.

Την Κυβέρνηση εκπροσωπεί η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας κα. Ουρανία Αντωνοπούλου. Το Τρισάγιο τέλεσε στο μνημείο των πεσόντων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’.

Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των μαθητών όλων των βαθμίδων, υπό τους παιάνες της Φιλαρμονικής του ΠΙΙΕΤ, προ της μαρμαρίνης εξέδρας της Παντανάσσης, από όπου μαζί με τους συγκεντρωθέντες πολυπληθείς Τηνίους και προσκυνητές, τις νέες και τους νέους της Τήνου θαύμασαν και χειροκρότησαν η κα Υπουργός, ο Μητροπολίτης, ο Α’ Γραμματεύς της Ιεράς Συνόδου Αρχιμ. Ιερώνυμος Νικολόπουλος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός, ο Δήμαρχος Τήνου κ. Ορφανός, ο Έπαρχος Τήνου κ. Γιαγιάς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως στον Δήμο κ. Κροντηράς και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος κ. Νάκος, ο Λιμενάρχης κ. Αποστολόπουλος, ο προϊστάμενος του Κλιμακίου της Πυροσβεστικής κ. Στρατής.

L1210177 L1210183 L1210256 L1210282 L1210241 L1210233

Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού

TOP NEWS