O Σύρου Δωρόθεος στη φρεγάτα «Αιγαίο»

  • Dogma
σύρου δωρόθεος

Λίγο πριν την αναχώρησή του για τη Μύκονο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β’ επιβιβαστηκε στη Φρεγάτα «ΑΙΓΑΙΟ»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β’, συνοδευόταν από το Δήμαρχο Άνδρου κ. Θ. Σουσούδη και το Λιμενάρχη Άνδρου κ. Νάνο και έγινε δεκτός με αισθήματα σεβασμού, ευγένειας και φιλοξενίας περισσής από τον Κυβερνήτη Αντιπλοίαρχο κ. Πολλάτο και τα μέλη του πληρώματος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β’, ομίλησε στο Ελικοδρόμιο του πλοίου και τους ευχήθηκε να έχουν ειρηνικούς πλόες και ασφαλείς πτήσεις τα ελικόπτερα.

σύρου δωρόθεος

Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου τους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του διότι φυλάσσουν τα όρια της πατρώας γης με υψηλό αίσθημα ευθύνης και εθνικό φρόνημα και τους διαβεβαίωσε ότι βρίσκονται πάντα στην προσευχή του, σε κάθε Θεία Λειτουργία, τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και ευλογημένο Πάσχα και τους παρότρυνε να αντιμετωπίζουν νικηφόρα τις πολυτάραχες και πολυκύμαντες στιγμές της ζωής τους πάντοτε με την πίστη και την ελπίδα στο Θεό.

σύρου δωρόθεος

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε και συνεχάρη ιδιαίτερα τον Κυβερνήτη, διότι διεσκεύασε μικρό θάλαμο του Πλοίου σε Παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου, την εικόνα του οποίου και προσεκύνησε.

Ευχές και ευχαριστίες προς το Πλήρωμα απηύθυνε επίσης και ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Σουσούδης.

TOP NEWS