Ο τ. Αναπληρωτής Εθνικής Αμύνης Π. Ρήγας στον Φθιώτιδος Συμεών

  • Dogma
φθιώτιδος

Ο τ. Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης  και τ. Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Πάνος Ρήγας επισκεπτόμενος χθες Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου,  το Νομό Φθιώτιδος εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί και να χαιρετήσει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Συμεών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Μητροπόλεως,  όπου ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία, για μία σύντομη συνομιλία με τον κ. Ρήγα, τον οποίο και ξενάγησε στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου.

Με την ευκαιρία αυτή και καθώς στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου επραγματοποιείτο εκδήλωση για την Μεγάλη Τεσσαρακοστή από την Ενορία της Αγίας Βαρβάρας Λαμίας,  παρέστησαν για λίγο και ο Σεβασμιώτατος με τον κ. Ρήγα και απηύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό στους ενορίτες, οι οποίοι είχαν κατακλύσει το Αμφιθέατρο.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του ανέφερε:

«Όπως είχα πει και στην Ενθρόνιση μου,  θέλω αυτή η δομή της Μητροπόλεώς μας,  αυτός εδώ ο χώρος να είναι ένα βήμα ανοιχτό για όλους και πολύ περισσότερο για τις ενορίες της Μητροπόλεως μας,  για να αναπτύσσουν δράσεις,  για να βρίσκονται επί το αυτό και να εντρυφούν πάνω στην Παράδοση και πάνω σε θέματα που αφορούν την τοπική Ιστορία».

Ο κ. Ρήγας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο που τον εδέχθη έστω και εκτός προγράμματος και ανέφερε ότι, κατά την Ενθρόνισή του βρισκόταν στο εξωτερικό και δεν μπορούσε να παραστεί και σήμερα ήταν μία ευκαιρία για να έρθει να ευχηθεί.

Απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση ανέφερε:

«Είστε τυχεροί που έχετε ένα τέτοιο Μητροπολίτη,  ο οποίος είναι  μία προσωπικότητα ευρείας αποδοχής από όλους τους χώρους,  πέρα από κόμματα και παρατάξεις,  διότι εργάζεται για το καλό των ανθρώπων».

Στην εκδήλωση επίσης χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αμαλία Ποντίκα,  η οποία συνεχάρη εκ μέρους του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο την Ενορία της Αγίας Βαρβάρας για την εκδήλωση.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ