Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στη Σύρο

  • Dogma
άμυνας

Στη δέηση υπέρ του Πολεμικού Ναυτικού και υπέρ αναπαύσεως των εν θαλάσση υπέρ πίστεως και πατρίδας τελειωθέντων μαχητών του ένδοξου Πολεμικού Ναυτικού, έδωσε το παρών ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

Το μεσημέρι της Κυριακής 09 Ιουνίου, αφίχθη στη Σύρο, συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και Λιμενικού Σώματος, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος παρέστη, με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στη Δέηση, που ανέπεμψε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στην Πλατεία Κανάρη υπέρ του Πολεμικού Ναυτικού και υπέρ αναπαύσεως των εν θαλάσση υπέρ πίστεως και πατρίδας τελειωθέντων μαχητών του ένδοξου Πολεμικού Ναυτικού, στη μνήμη των οποίων κατετέθησαν στέφανοι.

Στη συνέχεια, παρακολούθησε μαζί με την Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες άσκηση Βατραχανθρώπων στον λιμένα της Ερμούπολης, οι οποίοι ενθουσίασαν τους πολυπληθείς Συριανούς θεατές, που είχαν κατακλύσει το λιμάνι για να τους θαυμάσουν.

άμυνας

TOP NEWS