Ο Ζιμπάμπουε Σεραφείμ στη Μητρόπολη Νεαπόλεως

  • Dogma
Σεραφείμ

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε μεγαλόπρεπα και κατανυκτικάστον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νεάπολη χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ζιμπάμπουε και Αγκόλας κ. Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ, αφορμώμενος από την Ευαγγελική περικοπή, φώτισε την προσωπικότητα του αγνώμονος δούλου κάνοντας άριστη ψυχολογική διάγνωση, με προεκτάσεις και μεταβιβάσεις στη ζωή του κάθε πιστού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ ευχαρίστησε τον Οικοδεσπότη, Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα για την αδελφική φιλοξενία και τον τίμησε προσφέροντας του το παράσημο της Μητρόπολης Ζιμπάμπουε.

0509neap (4) 0509neap (5) 0509neap (6) 0509neap (7)

Στη συνέχεια, ο Άγιος Ζιμπάμπουε και η συνοδεία του κατευθύνθηκαν στην αίθουσα «Καισάρεια». Εκεί, μαζί με το πλούσιο κέρασμα που παρατέθηκε, απήλαυσαν όμορφα και ενθουσιαστικά τραγούδια από τα μέλη της Γυναικείας Χορωδίας της Μητροπόλεως, τα οποία απέσπασαν όχι μόνο το ηχηρό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων, αλλά και πληθωρικές εκδηλώσεις επιδοκιμασίας.

TOP NEWS