Ονομαστήρια Κερκύρας Νεκταρίου

  • Dogma

Την ερχόμενη Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του Αγίου Νεκταρίου, Αρχιεπισκόπου Πενταπόλεως, άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.

Λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν στον κόσμο μας, ο κ. Νεκτάριος ενημερώνει τον λαό του Θεού ότι η εορτή φέτος θα περιοριστεί αποκλειστικά στην τέλεση των ιερών ακολουθιών, ήτοι το απόγευμα της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 6.30 θα γίνει ο Μέγας Εσπερινός στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Κερκύρας, ενώ το πρωί της αγιωνύμου ημέρας Πέμπτης 9 Νοεμβρίου 2023 ο κ. Νεκτάριος θα τελέσει την θεία λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης.

Ο κ. Νεκτάριος δεν θα δεχθεί επισκέψεις στο Επισκοπείο, ενώ καλεί όλους τους πιστούς σε μία πανστρατιά προσευχής υπέρ της ειρήνης του σύμπαντος κόσμου και ιδιαιτέρως στην Μέσα Ανατολή, να παρακαλέσουμε όλοι τον Θεό της ειρήνης να φωτίσει τους ισχυρούς του κόσμου, αλλά και όσους πρωταγωνιστούν στις συγκρούσεις να βρούνε ειρηνική λύση, για να σταματήσει να χύνεται το αίμα των αμάχων, ιδίως των μικρών παιδιών.

TOP NEWS