Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ιερισσού

  • Dogma
μητροπολίτη ιερισσού

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, στην Αρναία, τελέσθηκε το πρωί της Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο, για την ιερά μνήμη του Αγίου μάρτυρος Θεοκλήτου και τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιερισσού κ. Θεοκλήτου, ο οποίος και προεξήρχε.

Στο πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για την ιερά μνήμη του Αγίου μάρτυρος Θεοκλήτου και τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ιερισσού κ. Θεοκλήτου, ο οποίος και προεξήρχε, συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτς Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος εκήρυξε και το θείο λόγο, Κασσανδρείας κ. Νικόδημος, Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄, Κοζάνης κ. Παύλος, Πατρών κ. Χρυσόστομος, Φωκίδος κ. Θεόκτιστος, Λαγκαδά κ. Ιωάννης, Μαρωνείας κ. Παντελεήμων και 0 Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης, συνευχομένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμορίου κ. Νικηφόρου, με τη συμμετοχή πλειάδος Ιερέων και Διακόνων, Ιεροψαλτών, Επιτρόπων Ναών και Διακονητών, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχου, Βουλευτών και Δημάρχων της περιοχής, εκπροσώπων του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιπροσωπείας της Εκπαιδευτικής Κοινότητας και πλήθους πιστών, τελεταρχούντος, όπως πάντοτε λυσιτελὠς, του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι. Μητροπόλεως Ιερισσού, Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιγνατίου Ριγανά.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Θεόκλητος ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους και τους παρεκάλεσε να προσεύχονται γι’ αυτόν και ευχήθηκε, όπως και όλοι οι παριστάμενοι, προς τον ωσαύτως εορτάζοντα, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βρεσθένης κ. Θεόκλητο.

 

μητροπολίτη ιερισσού μητροπολίτη ιερισσού μητροπολίτη ιερισσού μητροπολίτη ιερισσού μητροπολίτη ιερισσού μητροπολιτη ιερισσού μητροπολίτη ιερισσού μητροπολίτη ιερισσού

TOP NEWS