Ορκωμοσία Δημάρχου και νέου Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας

  • Dogma
δημάρχου

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2023, στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας, η ορκωμοσία του Δημάρχου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σητείας 

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε την ακολουθία συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Αμβρόσιο Σκαρβέλη και Ιερείς της πόλεως και των Ενοριών της Επαρχίας, παρουσία του Α΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Λασιθίου κ. Ιωάννου Πλακιωτάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Ιωάννου Ανδρουλάκη, του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη, περιφερειακών Συμβούλου της Π.Ε. Λασιθίου, εκπροσώπων των τοπικών αστυνομικών, στρατιωτικών και λιμενικών αρχών και πλήθους κόσμου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευχήθηκε εγκάρδια στον κ. Δήμαρχο κ. Ζερβάκη καλή και εύορκη θητεία, πολύκαρπη και καλλίκαρπη διακονία των δημοτών, και καλή συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σητείας και Τοπικής Εκκλησίας στο πλαίσιο των διακριτών ρόλων τους.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γεώργιος Ζερβάκης ευχαρίστησε όλες και όλους που παρευρέθηκαν στην ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής και τόνισε ότι «συνεχίζουμε με εργατικότητα, συνεργασία, συνέπεια και ενθουσιασμό για την πρόοδο και την ενότητα της κοινωνίας».

TOP NEWS