Όταν η σύλληψη Βαξεβάνη απασχόλησε τουρίστες στη Χάλκη

  • Dogma

Ενώ ακόμα έψαχναν τη λίστα Λαγκάρντ[1], η είδηση που μετέδιδε πριν από μερικές ημέρες το BBC έφτανε να απασχολεί και τουρίστες στην ακριτική Χάλκη.Η Margaret Whelan σημείωσε στην κάμερα του NEWS 247 πως ενημερώθηκε για τη σύλληψη του δημοσιογράφου από ρεπορτάζ που μετέδωσε το BBC.»Μετέδωσαν πως συνελήφθη επειδή έφερε στο φως τη διαφθορά με τις τραπ…

Όταν η σύλληψη Βαξεβάνη απασχόλησε τουρίστες στη Χάλκη

Ενώ ακόμα έψαχναν τη λίστα Λαγκάρντ[1], η είδηση που μετέδιδε πριν από μερικές ημέρες το BBC έφτανε να απασχολεί και τουρίστες στην ακριτική Χάλκη.

Η Margaret Whelan σημείωσε στην κάμερα του NEWS 247 πως ενημερώθηκε για τη σύλληψη του δημοσιογράφου από ρεπορτάζ που μετέδωσε το BBC.

«Μετέδωσαν πως συνελήφθη επειδή έφερε στο φως τη διαφθορά με τις τραπεζικές καταθέσεις που έκρυβαν από την εφορία», σημείωσε.

Ανέφερε μάλιστα πως στις δηλώσεις του ο Κώστας Βαξεβάνης σημείωνε πως ένιωθε ότι δεν έχει κάνει τίποτα παράνομο και ότι ήταν έτοιμος να υποστεί τις όποιες συνέπειες.

«Ήταν έτοιμος να το κάνει γιατί ένιωθε πως έπρεπε να αποκαλύψει τη λίστα Λαγκάρντ[2]«, σημείωσε η Margaret Whelan στην κάμερα του NEWS 247.

References

  1. ^λίστα Λαγκάρντ (news247.gr)
  2. ^λίστα Λαγκάρντ (news247.gr)

ΠΗΓΗ

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ