ΠΑΕ ΑΕΚ και Δημήτρης Μελισσανίδης αποχαιρετούν «με συγκίνηση και σεβασμό» τον Μητροπολίτη Δράμας, Παύλο

  • Δόγμα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχαιρετούν με συγκίνηση και σεβασμό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας!

Ο Μητροπολίτης Δράμας, Παύλος, εκοιμήθη τη Δευτέρα (02.05.2022) στα 59 του χρόνια, με την είδηση να προκαλεί συγκίνηση στους κόλπους της εκκλησίας αλλά και στην ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την “κιτρινόμαυρη” οικογένεια να εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη.

Με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, η «Ένωση» και ο διοικητικός της ηγέτης, Δημήτρης Μελισσανίδης, αποχαιρετούν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας, Παύλο, κάνοντας λόγο για την απώλεια του |Δεσπότη των Ποντίων, ο οποίος είχε ευλογήσει τους αγώνες της ομάδας, για την κατασκευή του νέου της γηπέδου.

Η ανακοίνωση της Ένωσης

“Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, και σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την αναπάντεχη και τεράστια απώλεια του Δεσπότη των Ποντίων, Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δράμας, Παύλου.

Η Ποντιακή Οικογένεια σε ολόκληρο τον κόσμο θρηνεί την απώλεια ενός Ιεράρχη που υπηρέτησε, εκτός από τις αξίες του Χριστιανισμού, την ιστορία, τις αρχές και τα ιδανικά του Ποντιακού Ελληνισμού, τόσο ως Ηγούμενος της Μονής της Παναγίας Σουμελά όσο και ως Μητροπολίτης Δράμας.

Ο εκλιπών είχε εκπροσωπήσει τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην παρουσίαση του γηπέδου μας στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση τον Νοέμβριο του 2013 και είχε ευλογήσει τον αγώνα μας για την κατασκευή του μεγάλου έργου.

Η κοίμηση του αφήνει πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό, καθώς προσωπικότητες όπως ο Παύλος, που αποτέλεσαν υπόδειγμα Ποιμενάρχη, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να βρουν συνεχιστές στην ιερή παρακαταθήκη, που αφήνουν πίσω τους.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχαιρετούν με συγκίνηση και σεβασμό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας!

Η μνήμη του θα μας συνοδεύει για πάντα!”

Πηγή: https://www.newsit.gr/

TOP NEWS