Παιδιά του Παιδικού Σταθμού «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο

  • Dogma
Αρχιεπίσκοπο

Εικοσιπέντε παιδιά του Παιδικού Σταθμού «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» με τους συνοδούς τους επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης
Στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και τα παιδιά θέλησαν να επισκεφθούν τον Αρχιεπίσκοπο, για να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά και την στήριξή του, αλλά και να του ευχηθούν για το Πάσχα. Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε όλους για την επίσκεψη αυτή και ευχήθηκε καλό Πάσχα, υγεία και καλή πρόοδο, ενώ συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και συζήτησαν για διάφορους προβληματισμούς και ανησυχίες. Ο σταθμός εξυπηρετεί 30 παιδιά, ενώ υπάρχει η δυνατότητα υποδοχής 55. Προσφέρει καθημερινά πρωινό στα παιδιά, ενώ ποικίλλουν οι δραστηριότητες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα όπως μαθήματα αγγλικών, ξεναγήσεις σε μουσεία, γυμναστική και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Σκοπός του παιδικού σταθμού είναι η παροχή προσχολικής αγωγής, η συναισθηματική, νοητική και σωματική βοήθεια των νηπίων. Αυτό επιτυγχάνεται από ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σύστημα που περιλαμβάνει τόσο μαθησιακές δραστηριότητες όσο και ψυχαγωγικές όπως κουκλοθέατρο, μουσικοθεραπευτική αγωγή κ.α.

???U????Q?O?????????(16/3/2018)(???? ??????????U???ýU/ ???U????Q?O?????????(16/3/2018)(???? ??????????U???ýU/ ???U????Q?O?????????(16/3/2018)(???? ??????????U???ýU/

TOP NEWS