Πάνδημο Το Ύστατο Χαίρε στον Πρώην Υπουργό Γιάννη Φλώρο – Φωτογραφίες

  • Dogma
φλώρο

Πλήθος επωνύμων και μη, συγγενών και φίλων βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, για να πουν το τελευταίο “αντίο” στον γιατρό, πρώην υπουργό Υγείας και νομάρχη Λάρισας Γιάννη Φλώρο, που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, σε ηλικία 96 ετών.

Τη νεκρώσιμη ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος εκφώνησε και επικήδειο λόγο, τονίζοντας τόσο την προσφορά του μεταστάντος στην περιοχή μας και σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και τη σπουδαιότητα της ενωτικής προσωπικότητας του, που άφηνε στην άκρη τις μικροκομματικές πολιτικές και ενδιαφέρονταν μόνο για το κοινό καλό.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, οι Βουλευτές κ. Χρήστος Κέλλας και κ. Ευαγγελία Λιακούλη, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος, ο Δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνιος Γκουντάρας, οι πρώην Βουλευτές κ. Κωνσταντίνος Μπαργιώτας και κ. Βασίλης Έξαρχος, ο πρώην Νομάρχης Λαρίσης κ. Λουκάς Κατσαρός, ο πρώην Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνος Τζανακούλης και πολλοί ακόμη πολιτικοί παράγοντες του τόπου μας.

TOP NEWS