Πάνδημως η Ερμούπολη τίμησε την επέτειο του ΟΧΙ

  • Dogma
ερμούπολη

Στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου τελέσθηκε το πρωι της 28ης Οκτωβρίου  η Λειτουργία και εν συνεχεία η Δοξολογία  στην Ερμούπολη της Σύρου.

Στη Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία στην Ερμούπολη χοροστάτησε ο Σεβ. κ.Δωρόθεος β΄, παρουσία της εκπροσωπούσης την Κυβέρνηση , Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας , και Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κυρίας Ουρανίας Αντωνοπούλου, του Επισκόπου των εν Σύρω Ρω/καθολικών κ. Πέτρου Στεφάνου , του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κυρίου Συρίγου , του χωρικού Αντιπεριφερειάρχου Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη, του Δημάρχου Σύρου-
-Ερμούπολης κ. Μαραγκού , της Πολιτευτού Κυκλάδων Ν.Δ κυρίας Μονογιού, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων , των επικεφαλής εν Σύρω του Στρατού ,του Ναυτικού και των Σωμάτων Ασφαλείας ,του επι τιμή Νομάρχη κ. Μπαίλα , εκπαιδευτικών και μαθητών όλων των βαθμίδων με τις Σημαίες, Σπουδαστών της Σχολής Εμποροπλοιάρχων , μελών πατριωτικών φορέων και Συλλόγων, των προσκόπων  μελών του Λυκείου Ελληνίδων και του ιερού Κλήρου.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εξεφώνησε ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δούναβης .
Μετά το πέρας της Δοξολογίας επηκολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων .Μετά ταύτα ο Σεβασμιώτατος , η κυρία Υπουργός, οι τα πρώτα φέροντες και χιλιάδες κατοίκων του νησιού παρηκολούθησαν μεγαλειώδη παρέλαση στην ιστορική πλατεία Μιαούλη.

TOP NEWS