Πανηγύρεις Αγίας Κυριακής στη Μητρόπολη Δημητριάδος

  • Dogma
κυριακής

Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής εορτάζει η Εκκλησία μας την Τρίτη 7 Ιουλίου.

Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος επίκεντρο του εορτασμού θα είναι ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Βόλου, όπου την Κυριακή 5/7 θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος θα καθιερώσει την προσφάτως φιλοτεχνηθείσα Ιερά Εικόνα της Αγίας, η οποία θα τοποθετηθεί μονίμως σε προσκυνητάρι του Ναού.

Στις 7.00 μ.μ. θα τελεστούν ο Εσπερινός και το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Την παραμονή της εορτής, στις 7.30 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 10.00 μ.μ. θα ξεκινήσει Ιερά Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 7.30 μ.μ. θα ψαλεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Αγίας Κυριακής, προεξάρχοντος του π. Ιωάννου Σωτηροπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα της Πανηγύρεως πατήστε εδώ

Αγίας Κυριακής Ζαγοράς

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Αγίας Κυριακής Τρικερίου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Παναγιωτακοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

TOP NEWS