Πανήγυρις Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων (ΦΩΤΟ)

  • Δόγμα

Το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου

Πανηγυρίστηκε με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός Ημών Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων του Θαυματουργού.

Το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, ενώ έψαλλε ο εκλεκτός χορός ιεροψαλτών υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου του Ιερού Ναού κ. Παναγιώτου  Καλαμπάκα.

Στον πανηγυρικό της ημέρας ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αχίλλιος Τσούτσουρας, με την γλαφυρότητα του λόγου του, αναφέρθηκε εμπνευσμένα και εκτενώς στην μεγάλη μορφή του Αγίου Νικολάου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

TOP NEWS