Παρατείνεται η προσκύνηση της Παναγίας Βασίλισσας- Στα Τρίκαλα έως την προσεχή Κυριακή

  • Dogma
παναγίας

Παρατείνεται έως την Κυριακή 6 Νοεμβρίου η προσκύνηση της Εικόνας της Παναγίας Βασίλισσας στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων,

Παρατείνεται έως την Κυριακή 6 Νοεμβρίου η προσκύνηση της Εικόνας της Παναγίας Βασίλισσας στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, όπου θα εορταστεί πανηγυρικά η εορτή του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία όπου φυλάσσεται Ιερό Λείψανο του Αγίου Δαυίδ και θα τεθεί σε Προσκύνηση προς Ευλογία και Αγιασμό των Πιστών με το εξής πρόγραμμα:

Σάββατο 5 Νοεμβρίου
Ωρα 6.00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, με αρτοκλασία και Θείον Κύρυγμα, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσοστόμου .

Κυριακή 6 Νοεμβρίου
Ώρα 7.30 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσοστόμου.

Ώρα 5.30 μ.μ. Ιερά Παράκληση στον Όσιο Δαυίδ τον εν Ευβοία.

Κατά την διάρκεια των Ακολουθιών θα τίθεται σε Προσκύνηση Τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Οσίου Δαυίδ, καθώς και η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας η οποία μετά το πέρας της Ιεράς Παρακλήσεως θα τοποθετηθεί στην κόγχη του Ιερού Βήματος και θα εξέρχεται για προσκύνηση κάθε Τετάρτη όπου θα τελείται η Ιερά Παράκληση Της.

TOP NEWS