Παρατείνεται η παραμονή του Λειψάνου της Αγίας Αικατερίνης στη Μητρόπολή Δημητριάδος

  • Dogma
αικατερίνης

Παρατείνεται, για μερικές ακόμη ημέρες, η παραμονή του ιερού Λειψάνου της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης στη Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού.

Υπενθυμίζεται ότι το ιερό Λείψανο της Αγίας Αικατερίνης, που φυλάσσεται στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης του Σινά στην Τραγάνα, κόμισε στην ενορία των Αφετών Πηλίου ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν & Ραϊθώ κ. Δαμιανός. Με την ολοκλήρωση του προσκυνήματος στους Αφέτες, το μεσημέρι της Τρίτης 27/6, το ιερό Λείψανο θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας, για να λαμπρύνει την πανήγυρη της ενορίας.

Η επίσημη υποδοχή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27/6, στις 6.30μ.μ. στο προαύλιο του Ναού και το ιερό Λείψανο της Αγίας Αικατερίνης θα παραμείνει προς προσκύνηση και ευλογία του Κλήρου και του λάου μας έως την Παρασκευή 30/6, στις 6.30μ.μ., οπότε και θα μεταφερθεί στον τόπο όπου φυλάσσεται.

Το πρόγραμμα των Παυλείων 2017, της ενορίας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος www.imd.gr

TOP NEWS