Παρουσίαση βιβλίου για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

  • Dogma
χριστόδουλο

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 11 χρόνων από την εις Κύριον εκδημία του Μακαριστού Ποιμενάρχου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, του από Δημητριάδος,  διοργανώνει εκδήλωση – παρουσίαση του βιβλίου του παλαιμάχου Διδασκάλου κ. Αρχοντή Παντελόπουλου, με τίτλο «Μακαριστέ Χριστόδουλε, ευλογείτε…».

Η εκδήλωση για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019, στις 7μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή).

Για το βιβλίο θα ομιλήσουν:

Ο κ. Κωνσταντίνος Λιάπης, Λαογράφος – Ιστορικός και

Ο Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, Ιεροκήρυκας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Νικόλαος Τσούκας, Γεν. Γραμματέας του Φορέα Πολιτισμού της Τοπικής μας Εκκλησιάς «Μαγνήτων Κιβωτός, για την διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» και θα κλείσει ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος.

Το βιβλίο του κ. Παντελόπουλου θα πωλείται στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Ο Λύχνος» (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή) και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Σίτισης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ».

χριστόδουλο

TOP NEWS