Πάσχα με την Περιφέρεια Αττικής στο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

  • Δόγμα

Το μουσικό ταξίδι ολοκληρώνει η ποντιακή ορχήστρα με τη Λιάνα Χαραλαμπίδου στο τραγούδι, τον Γιάννη Φωτιάδη στην ποντιακή λύρα και τον Περικλή Κατσώτη στο νταούλι, καθώς και η κρητική ζυγιά του λυράρη Όθωνα Μπικάκη.

Μεγάλη Πασχαλινή γιορτή ανοιχτή στους πολίτες διοργανώνει την Κυριακή στο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης, η Περιφέρεια Αττικής.

Από τις 11 το πρωί μέχρι το απόγευμα, οι προσερχόμενοι θα ανταλλάξουν ευχές, θα απολαύσουν ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, θα γευτούν τον παραδοσιακό οβελία και άλλα εορταστικά εδέσματα τιμώντας την ημέρα όπως ταιριάζει στην παράδοσή μας: Όλοι μαζί, με αγάπη.

Στο καλλιτεχνικό σχήμα υπό την επιμέλεια του Γιώργου Κωτσίινη συμμετεχουν η Αρετή Κετιμέ, ο Σάββας Σιάτρας, ο Μανώλης Κόττορος και ο Θωμάς Κωνσταντίνου με τραγούδια και μουσικές όλης της Ελλάδας. Επί σκηνής, μαζί με τον Γιώργο Κωτσίνη στο κλαρίνο, συμπράττουν ο Νικόλας Αγγελόπουλος στο λαούτο, ο Κώστας Μερετάκης στα κρουστά και ο Πέτρος Παπαγεωργίου στο ντέφι.

Το μουσικό ταξίδι ολοκληρώνει η ποντιακή ορχήστρα με τη Λιάνα Χαραλαμπίδου στο τραγούδι, τον Γιάννη Φωτιάδη στην ποντιακή λύρα και τον Περικλή Κατσώτη στο νταούλι, καθώς και η κρητική ζυγιά του λυράρη Όθωνα Μπικάκη.
«Μετά από δύο χρόνια, φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε το Πάσχα όλοι μαζί, για να μοιραστούμε την αναστάσιμη χαρά με αγάπη» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

«Την ημέρα της Ανάστασης σας περιμένουμε όλες και όλους στο Πάρκο Τρίτση, το πάρκο της καρδιάς μας, για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να τιμήσουμε τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας με ζωντανή ελληνική μουσική, τον παραδοσιακό οβελία και -πάνω απ’ όλα- με την εορταστική διάθεση που αρμόζει στην ημέρα” επισήμανε ο ίδιος.

Ευχαρίστησε τους Δήμους Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Ιλίου για τη συνεργασία, τη διοίκηση του Πάρκου για τη συνεχή προσπάθεια να προσφέρουν στους πολίτες έναν ελεύθερα προσβάσιμο ανοικτό χώρο αναψυχής, πολιτισμού και άθλησης και τους χορηγούς που συνέδραμαν στη διοργάνωση.

Ο περιφερειάρχης έκλεισε τη δήλωση του ευχόμενος «το φως της Ανάστασης να γεμίζει τις καρδιές μας και να μας δείχνει το δρόμο για τη λύτρωση. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση, με χαρές και υγεία».

Πηγή: https://www.newsit.gr/

TOP NEWS