Πέτσας: Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο από την Κυβέρνηση

  • Dogma
πέτσας

Τις ευχές της Κυβέρνησης για ταχεία ανάρρωση μετέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ο οποίος εισήχθη σήμερα (19/11) στον Ευαγγελισμό με ήπια συμπτώματα κορονοϊού. 

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν παρέλειψε να δώσει διευκρινίσεις αναφορικά με τη συνάντηση που είχε με τον Προκαθήμμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας ο Πρωθυπουργός στις 14 Νοεμβρίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πριν από τη συνάντηση είχε προηγηθεί τεστ COVID-19, το οποίο ήταν αρνητικό και για τον Πρωθυπουργό και για τον αρχιεπίσκοπο. Ο Πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ, το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν από την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο έλεγχός του με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέληξε επισημαίνοντας «με αυτά τα δεδομένα, η εισήγηση των ειδικών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο, από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την εισαγωγή του στον Ευαγγελισμό.

Φωτογραφία αρχείου

 

TOP NEWS