Πιστοί από το ίλιον στο Γηροκομείο Στυλίδος

  • Dogma
γηροκομείο

Ενορίτες από τον Ιερό  Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου από το Ίλιον Αττικής με προεξάρχοντα τον Προϊστάμενο του Ναού Πρωτοπ. π. Χαράλαμπο Σταχτέα επισκέφθηκαν το πρωί της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου το Γηροκομείο «Ίδρυμα Αργύρη Πετρή -Στέγη Γερόντων Στυλίδος».

Οι πιστοί από το Ίλιον επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Στυλίδος,  προκειμένου να ξεναγηθούν στους χώρους του, να συνομιλήσουν με τους γέροντες και να προσφέρουν στο ίδρυμα τρόφιμα και είδη ρουχισμού.

Μετά την ξενάγηση των επισκεπτών από τον Διευθυντή του Γηροκομείου Πανοσ. Αρχιμ. π. Μάξιμο Νικολόπουλο και τους εργαζομένους, ο π. Χρήστος ετέλεσε αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων των επισκεπτών, των εργαζομένων και των τριφίμων του ιδρύματος. Αφορμή αυτής της επισκέψεως ήταν η τρόφιμος του ιδρύματος κ. Αθανασία Μαραγκοπούλου, η οποία ήταν μέλος της ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ίλιον Αττικής. Η κ. Αθανασία χάρηκε ιδιαίτερα την συγκινητική αυτή επίσκεψη των παλαιών γνωρίμων της.

Μετά από το κέρασμα, το οποίο παρετέθη στην τραπεζαρία του ιδρύματος ο πατήρ Χρήστος και οι εκδρομείς επεσκέφθησαν την παρακείμενη οικία του ιδρύματος και ευχήθηκαν στον μεγάλο ευεργέτη της Μητροπόλεως  μας κ. Αργύρη Πετρή.

15_54 8_76 6_84 5_90

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ