Ποιμαντικές επισκέψεις Σύρου Δωροθέου σε σχολεία της Άνδρου

  • Dogma
σύρου

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, στο πλαίσιο ποιμαντικής και λειτουργικής περιοδείας στην Άνδρο, επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο-Λύκειο της περιοχής Κορθίου Άνδρου.

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, σε όλα τα σχολεία έγινε δεκτός από τους Διευθυντές, τους Εκπαιδευτικούς και, κυρίως, τους Μαθητές με πηγαίες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού.

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ διηγήθηκε διδακτικές ιστορίες στα παιδιά και ανεφέρθη στην αυριανή εορτή της Θεοσκεπάστου και στο Άγιο Πάσχα, τους διένειμε ειδικά φιλοτεχνημένα για κάθε Σχολείο τετράδια και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και επιτυχία στη ζωή τους, συνεχάρη τους Εκπαιδευτικούς για το έργο τους και ευχήθηκε σε όλους για το Άγιο Πάσχα.

Αύριο, Παρασκευή του Ακαθίστου Ύμνου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα υποδεχθεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο, ο οποίος, προσκληθείς προς τούτο, θα συμμετάσχει στις Λειτουργικές Τελετές επί τη Πανανδριακή Εορτή της Παναγίας Θεοσκεπάστου.

TOP NEWS