Προς διαδρομιστές και παραγοντίζοντες

  • Dogma

Δίνω μεγάλη μάχη για να κρατήσω ένα επίπεδο. Όσοι γνωρίζετε το πως λειτουργούν ορισμένοι καρεκλοκένταυροι και διαδρομιστές στο χώρο της Εκκλησίας ξέρετε καλά τι εννοώ. Δυστυχώς φαίνεται πως πρέπει να κατέβω αυτή τη φορά διότι ορισμένα ανθρωπάκια δεν καταλαβαίνουν άλλες γλώσσες εκτός από την δική τους. 

 

Ως ευγενής λοιπόν θα την ομιλήσω την διάλεκτο των ιθαγενών μήπως και καταλάβουν.

 

Αγαπητά μου ανθρωπάκια. Μαθαίνω κάθε σας κίνηση, κάθε σας βήμα και κάθε σταγόνα χολής που βγαίνει από τη διχαλωτή γλώσσα σας. Μπορεί να ανεβήκατε ψηλά έρποντας και γλύφοντας όπως λέει και το ανέκδοτο αλλά ποτέ δεν θα κατορθώσετε να σταθείτε. Όλοι οι μικροοργανισμοί σαν και του λόγου σας, έχουν συγκεκριμένο χρόνο αντοχής εκτός του περιβάλλοντος τους κι εσείς έχετε ήδη αρχίσει να νιώθετε δυσφορία. Το ότι δεν έχει τραβήξει κάποιος το καζανάκι για να σας στείλει στο φυσικό σας περιβάλλον είναι καθαρά θέμα τυχης. Θα γινει όμως!

 

Η θέση σας βρίσκεται στον οχετό απ’ όπου βγήκατε. Δεν πρέπει ποτέ να το ξεχάσετε αυτό. Το ίδιο πρέπει αν γνωρίζουν και οι παραγοντίζοντες σύμμαχοι σας που νομιζουν πως ο κόσμος είναι χαζός και δεν τους έχει καταλάβει. 

 

Ο Τιτουλάριος

 

 

 

 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ