Προσευχές για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης – Παραμένει στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

  • Dogma
κρήτης

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος είναι διασωληνωμένος, σε καταστολή. Εντός της ημέρας θα επιχειρηθεί η αφύπνισή του.

Θετική ενέργεια στέλνει σύσσωμη η κοινωνία της Κρήτης στον Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με αναπνευστική δυσλειτουργία (Δείτε ΕΔΩ). Από τα ΤΕΠ κρίθηκε επιβεβλημένο να εισαχθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος, ενώ το τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε «βγήκε» αρνητικό.

Το πρόβλημα στην υγεία του Σεβασμιότατου διαπίστωσε ο διάκονος περίπου στις 07.00 χθες το πρωί, όταν αντιλήφθηκε ότι ο Αρχιεπίσκοπος αντιμετώπιζε δυσκολία στην αναπνοή του. Αμέσως ενημερώθηκε ο Επίσκοπος Κνωσού ο οποίος τον επισκέφθηκε και ο Αρχιεπίσκοπος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού, Πρόδρομος Ξενάκης ανέφερε πως η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Όπως είπε όλα του τα ζωτικά όργανα λειτουργούν καλά. Είναι σε καταστολή και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ενώ σήμερα οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον αφυπνίσουν για να δουν την αντίδραση του οργανισμού του.

Ο επίσκοπος Κνωσού, κ. Πρόδρομος, δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος, παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολη η κατάσταση της υγείας του.
Πηγή: cretalive.gr

TOP NEWS