Προσφορά αγάπης από τη Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας

  • Dogma
γορτύνης

Σε μια μοναδική προσφορά αγάπης προχώρησε την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Πολιτιστικού Κέντρου της Μητρόπολης Γορτύνης και Αρκαδίας.

Διένειμε 1.100 τσάντες με διάφορα τρόφιμα, προς ασθενέστερες οικονομικά οικογένειες που ζουν στις 108 Ενορίες της Μητρόπολης Γορτύνης και Αρκαδίας.

 Η βοήθεια αυτή προέρχεται από πρόγραμμα τουΥπουργείου Εργασίας. Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στον τότε Υφυπουργό, κ. Βασίλειο Κεγκέρογλου, ο οποίος πρότεινε το εν λόγω πρόγραμμα προς την Εκκλησίας Κρήτης και υπεγράφη σχετική προγραμματική σύμβαση με όλες τις Μητροπόλεις της Εκκλησίας Κρήτης. Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Μ.Κ.Ο. «Φιλοξενία» της Εκκλησίας Κρήτης.

Τις τσάντες παρέλαβαν οι Εφημέριοι της Μητρόπολης Γορτύνης και Αρκαδίας, οι οποίοι και πρότειναν τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Το Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης Γορτύνης και Αρκαδίας εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον τ. Υφυπουργό κ. Βασίλειο Κεγκέρογλου και προς όλους όσοι βοήθησαν για την ετοιμασία των ως ανω προσφορών αγάπης.

TOP NEWS