Προσκυνηματικές Εκδρομές διοργανώνει ο Ρ/Σ Πειραϊκή Εκκλησία

  • Δόγμα

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής όσον αφορά στις προσκυνηματικές μας ευκαιρίες: 2104118602.

Δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προσκυνηματικές ευκαιρίες προσφέρει ο Ρ/Σ «Πειραϊκή Εκκλησία» την εβδομάδα της Διακαινησίμου.

Η πρώτη αφορά στην προσκυνηματική εκδρομή στη Ζάκυνθο και η δεύτερη στην προσκυνηματική κρουαζιέρα σε νησιά του Αιγαίου και στα μικρασιατικά παράλια.

Πιο αναλυτικά, η προσκυνηματική κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου και στα μικρασιατικά παράλια θα πραγματοποιηθεί από 29/4 έως 02/05 όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου και στο Σπήλαιο της Αποκαλύψεως στην Πάτμο, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Μύκονο, στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού στη Σαντορίνη. Θα επισκεφθούν , επίσης, το Κουσάντασι και το Ηράκλειο Κρήτης.

Η προσκυνηματική εκδρομή στην Ζάκυνθο θα πραγματοποιηθεί από 25-27 Απριλίου . Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου το σκήνωμα του Αγίου Διονυσίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωσήφ του Σαμάκου, στις Ιερές Μονές Παναγίας Αναφωνήτριας, Στροφάδων και Αγίου Γεωργίου. Θα επισκεφθούν, επίσης,  το εκκλησιαστικό Μουσείο του Αγίου Διονυσίου, το Λόφο του Στράνη όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό μας ύμνο, το περίφημο « Ναυάγιο», το Καταστάρι, την Μπόχαλη και το ενετικό κάστρο και θα ξεναγηθούν στην πόλη της Ζακύνθου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής όσον αφορά στις προσκυνηματικές μας ευκαιρίες: 2104118602.

TOP NEWS