Η πρώτη Θεία Λειτουργία του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων

  • Dogma
Σταγών και Μετεώρων

Την πρώτη του Θ.Λειτουργία τέλεσε σήμερα εορτή του Αγίου Στυλιανού, ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.Θεόκλητος και πλήθος κόσμου ήταν εκεί ώστε να συμμετάσχει στην εν Χριστώ χαρά και ευλογία για την Μητρόπολή.

Στο πλευρό του Σεβασμιωτάτου Σταγών και Μετεώρων ήταν οι Μητροπολίτες: Αυλώνος Χριστόδουλος, Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Βρεσθένης Θεόκλητος, Κηφισίας Κύριλος, Ηλίου Αθηναγόρας, Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος, Τρίκκης Χρυσόστομος και Διδυμοτείχου Δαμασκηνός. Στο τέλος της Θ.Λειτουργίας ο ποιμενάρχης σε σύντομο λόγο του είπε πως θα σταθεί στο πλευρό όλων σαν πατέρας, αδελφός και φίλος, ενώ ζήτησε και από το ποίμνιο τη συμπαράσταση και την αγάπη τους, ώστε να πορευθούν μαζί σε όσα χρόνια επιτρέψει ο Θεός να διαποιμάνει τον τόπο. Αμέσως μετά τη Θ.Λειτουργία κλήρος και πιστοί κατευθύνθηκαν στην Ι.Μ.Αγ. Θεοδώρων, όπου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο στο μνήμα του Μακαριστού ποιμενάρχη κυρού Σεραφείμ.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

TOP NEWS