Ψυχωφελή Βιβλία για την Παναγία από τη Μητρόπολη Φθιώτιδος

  • Dogma
φθιώτιδος

Πολλά και Ψυχωφελή  βιβλία για το Πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, τα οποία πάντοτε μεν είναι χρήσιμα για τους ορθοδόξους χριστιανούς ιδιαιτέρως δε για τις Θεομητορικές εορτές, κορυφαία των οποίων είναι η κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Συγγραφεύς των βιβλίων είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος και τα βιβλία αυτά είναι προϊόντα του σεβασμού  και της αγάπης του Ποιμενάρχου μας  προς το θεομητορικό πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, που σκοπό έχουν να ενισχύσουν την πίστη του λαού εις το Πανάγιο Πρόσωπο της Παναγίας και να τιμήσουν επάξια Εκείνην που σκέπει, στηρίζει, και προστατεύει κάθε άνθρωπο που επικαλείται το όνομά της.

Τα βιβλία αυτά είναι ωφέλιμα,  κατάλληλα για να προετοιμάσουν τους πιστούς χριστιανούς για την περίοδο του Δεκαπενταυγούστου.

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Ένθεον», το οποίο βρίσκεται στη γωνία  των οδών Χατζοπούλου και Σατωβριάνδου στην πλατεία Πάρκου στην Λαμία. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2231 0 36204.

TOP NEWS