Ρώσοι Καλλιτέχνες στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

  • Dogma
μητροπολίτη φθιώτιδος

Οι συντελεστές, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι του Φεστιβάλ της Εθνικής Ταινιοθήκης της Ρωσίας επισκέφθηκαν την Μεγάλη Τρίτη, 26 Απριλίου 2016, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο.

Η ομάδα του Φεστιβάλ της Εθνικής Ταινιοθήκης της Ρωσίας, πραγματοποίησαν την εν λόγω επίσκεψη στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας εορτάζοντας το «2016 Έτος Ελλάδας- Ρωσίας».

μητροπολίτη φθιώτιδος

Τους Ρώσους καλλιτέχνες τους οποίους συνόδευε ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Στυαρογιάννης, υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος  κ. Νικόλαος στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος αφού τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που δείχνουν για τα μνημεία της περιοχής τους ενημέρωσε για τις πνευματικές, φιλανθρωπικές και πολιτιστικές δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, εξέφρασε τη χαρά του διότι με αυτή την επίσκεψη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο επικοινωνίας με σκοπό την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δύο λαών.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Δήμαρχος ο οποίος παρουσίασε τον Ποιμενάρχη  και το έργο του στους επισκέπτες και τον ευχαρίστησε για την υποδοχή και φιλοξενία των Ρώσων καλλιτεχνών.

μητροπολίτη φθιώτιδος

Πριν αναχωρήσουν για το Κάστρο της Λαμίας και τις Θερμοπύλες ο Σεβασμιώτατος προσέφερε σε όλους αναμνηστικά δώρα και έγινε ξενάγηση στους χώρους του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου.

TOP NEWS