Σκόπελος: Πτώμα με ράσα ξέβρασε η θάλασσα – Εικάζεται ότι ανήκει σε αγνοούμενο μοναχό του Αγίου Όρους

  • Δόγμα

το πτώμα φαίνεται να ανήκει σε άνδρα που φορούσε ράσα και από τις 11.00 βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάσυρση της σορού από τις λιμενικές αρχές.

Το ενδεχόμενο η σορός του άνδρα αγνώστων στοιχείων που ξέβρασε η θάλασσα στο λιμάνι της Σκοπέλου, σήμερα το πρωί, να ανήκει στον 58χρονο μοναχό του Αγίου Όρους που είχε εξαφανιστεί, ερευνούν οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές.

Τα πάντα αναμένεται να δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής. Οι έρευνες όμως στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση, όπως λέει στο newsit.gr ο δήμαρχος Σκοπέλου, Σταμάτης Περίσσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα φαίνεται να ανήκει σε άνδρα που φορούσε ράσα και από τις 11.00 βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάσυρση της σορού από τις λιμενικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος μοναχός του Αγίου Όρους, αγνοείται από τις 20 Δεκεμβρίου, όταν βγήκε για ψάρεμα με αλιευτικό σκάφος στον Σιγγιτικό Κόλπο. Στις 24 Δεκεμβρίου εντοπίστηκε από πλωτό σκάφος του Λιμενικού η λέμβος του μοναχού και ρυμουλκήθηκε στο λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους.

Φώτο: Αρχείου

Πηγή: https://www.newsit.gr/

TOP NEWS