«Σμύρνη: 100 Χρόνια Ελπίδας»

  • Dogma
σμύρνη

Στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή, με θέμα: «Σμύρνη: 100 χρόνια Ελπίδας», θα ομιλήσει η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή.

Η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαιδεύσεως Θεσσαλίας, διοργανώνουν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Λαρίσης, επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή, με θέμα: «Σμύρνη: 100 χρόνια Ελπίδας».

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα ομιλήσει η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή, με θέμα: «Η ιστορία βήμα-βήμα. Ελπίδες και απογοητεύσεις», ενώ ακολούθως θα πραγματοποιηθεί μουσικό αφιέρωμα στη Σμύρνη από τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Λάρισας και η απονομή βραβείων σε όσους πρώτευσαν στον μαθητικό διαγωνισμό που διοργάνωσαν οι ως άνω φορείς.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ενώ τον συντονισμό θα έχει ο υπεύθυνος του Γραφείου Πολιτιστικής Ταυτότητας π. Ιγνάτιος Μουρτζανός, Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας.

TOP NEWS