Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του ιερέα που κατηγορείται για το βιασμό της ανήλικης

  • Dogma
ιερέας

Με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του ιερέα, ο οποίος συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με ανήλικο […]

Με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του ιερέα, ο οποίος συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων (προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας) μέσω πληροφοριακών συστημάτων, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος.

Πρόκειται για τον:

ΒΕΡΛΕΚΗ Στέφανο του Ηρακλή και της Μαυρικίας, γεννημένο στις 20-4-1985 στην Άρτα.

Το χρονικό της υπόθεσης
Η υπόθεση που συγκλόνισε όλη τη χώρα, εκτυλίχθηκε στα Κάτω Πατήσια. Ένα 14χρονο κορίτσι, κατήγγειλε ότι ο 37χρονος ιερέας το βίαζε, δίνοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ότι για παράδειγμα οι βιασμοί γίνονταν μετά την εξομολόγηση.

Μάλιστα, μετά την καταγγελία του κοριτσιού, εμφανίστηκαν και άλλες κοπέλες, οι οποίες μίλησαν για αντίστοιχες παρενοχλήσεις.

Σύμφωνα με άλλες καταγγελίες, ο 37χρονος ιερέας συνήθιζε να καλεί ιερόδουλες, να τις ντύνει με ράσα και να τις πληρώνει με κέρματα. Τα παραπάνω αποκάλυψε μία κυρία που έχει γραφείο συνοδών στο Παγκράτι…

TOP NEWS