Στην Αγία Κυριακή Βόλου η Εικόνα της Παναγίας «Η πάντων Χαρά»

  • Dogma
η πάντων χαρά

Με χαρά και συγκίνηση, οι ενορίτες της Αγίας Κυριακής Βόλου υποδέχθηκαν την Πέμπτη 4/7 στα προπύλαια του Ναού την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η πάντων Χαρά», η έλευση της οποίας εντάσσεται στο πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων του Ναού, ενόψει της Ιεράς Πανηγύρεως στις 7 Ιουλίου.

Την ιερά εικόνα της Παναγίας » Η Πάντων Χαρά» κόμισε ο Αρχιμ. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου & Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής της Παναγίας «Πάντων Χαρά» Καλεντζίου  Κορινθίας και την υποδέχτηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Τοπικής μας Εκκλησίας Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, επικεφαλής του ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού. Ακολούθησε ο Πανηγυρικός Εσπερινός, στο τέλος του οποίου ο π. Δαμασκηνός απηύθυνε ευχαριστίες προς τον Καθηγούμενο της Μονής και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο και την ευπρέπεια του Ναού. Από την μεριά του ο π. Αλέξιος Παπαλεξόπουλος ανταπέδωσε τις ευχαριστίες και ευχήθηκε στον λαό μας πλούσια την ευλογία της Παναγίας μας στην ζωή του.

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η πάντων Χαρά» θα παραμείνει προς προσκύνηση τον Ναό έως την Δευτέρα 8/7, οπότε θα αναχωρήσει για την Κόρινθο, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία.

 

 

TOP NEWS