Στην «Αποστολή» ο Αρχιγραμματέας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, Επίσκοπος Ζήλων

  • Dogma

Επίσκεψη στο Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πραγματοποίησε ο Αρχιγραμματέας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και Πνευματικός Σύμβουλος της Εθνικής Φιλοπτώχου Αδελφότητος στην Αμερική, Επίσκοπος Ζήλων κ. Σεβαστιανός.

Ξένη Δημοσίευση

Επίσκεψη στο Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πραγματοποίησε ο Αρχιγραμματέας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και Πνευματικός Σύμβουλος της Εθνικής Φιλοπτώχου Αδελφότητος στην Αμερική, Επίσκοπος Ζήλων κ. Σεβαστιανός.

Ο κ. Σεβαστιανός επισκέφθηκε, το «Δημήτρειο» Κέντρο Φροντίδας Παιδιού στο Μοσχάτο που λειτουργεί με την στήριξη της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, την Πρότυπη Ολοκληρωμένη Μονάδα Αλτχάιμερ στο Χαλάνδρι και τα κεντρικά Γραφεία της «Αποστολής» οπού και ενημερώθηκε αναλυτικά για το έργο και τις δράσεις της.

Ο Αρχιγραμματέας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής χαρακτήρισε εξαιρετικό και απολύτως χριστιανικό το έργο της «Αποστολής» και συνεχάρη εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου τα στελέχη του Οργανισμού.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω, να σας συγχαρώ , είπε χαρακτηριστικά, για το έργο αυτό που κάνετε και να προσευχηθώ και εγώ μαζί με τους υπόλοιπους ιεράρχες ο Θεός να σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε αυτό το θεάρεστο έργο. Εσείς, εδώ στην «Αποστολή» , πρόσθεσε, δεν δίνετε μόνο ένα πιάτο φαγητό αλλά αγγίζετε τις καρδιές των ανθρώπων με την αγάπη που τους προσφέρετε, τους δίνετε ελπίδα, υπομονή και την σιγουριά ότι ανεξαρτήτως του ονόματος τους, χρώματος, θρησκείας και φυλής, τους σκέφτεται κάποιος, δεν είναι μόνοι, ο Θεός δεν τους έχει ξεχάσει. ».

Ο Επίσκοπος Ζήλων αναφέρθηκε στον Άγιο Ιωάννη τον Ευαγγελιστή υπενθυμίζοντας τον λόγο ότι «ο Θεός αγάπη εστί». «Αυτό, κατέληξε ο κ. Σεβαστιανός, μας λέγει ο Χριστός και εσείς αυτά τα λόγια με το έργο σας τα κάνετε πράξη προσφέροντας καθημερινά στους συνανθρώπους σας μέσω της ορθοδόξου πίστεως».

Τον Αρχιγραμματέα υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της «Αποστολής» για την στήριξη που παρέχει η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, η Φιλόπτωχος της και κυρίως η ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ.

Ο κ. Δήμτσας αναφέρθηκε στα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν χιλιάδες ελληνικές οικογένειες και πρόσθεσε: «Δημιουργείται, από τα ΜΜΕ, η εντύπωση ότι η χώρα ανακάμπτει, βγαίνει από την κρίση αυτό, όμως, είναι μόνο η αλήθεια των αριθμών γιατί αντίθετα οι άνθρωποι υποφέρουν ζώντας υποσιτιζόμενοι, χωρίς γιατρό, χωρίς τα στοιχειώδη . Σκοπός του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και της «Αποστολής», πρόσθεσε, είναι η στήριξη αυτών των ανθρώπων με χριστιανική αγάπη».

TOP NEWS