Στην Κοζάνη ο Λαρίσης Ιερώνυμος

  • Dogma
λαρίσης

Στην Κοζάνη για την εορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου  και τα ονομαστήρια του Μητροπολίτης Κοζάνης Παύλου, μετέβη ο Λαρίσης Ιερώνυμος

Στην Κοζάνη μετέβη ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να συμμετάσχει στον πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης για την εορτή των Αγίων ενδόξων πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ημέρα κατά την οποία άγει και τα ονομαστήρια του και ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Ποιμενάρχης Λαρίσης, ενώ το θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος, αναφερθείς στο θάρρος, την ανδρεία και τη γενναιότητα που έδειξαν στη ζωή τους οι δύο εορτάζοντες Απόστολοι Πέτρος και Παύλος και στο έργο που άφησαν ως παρακαταθήκη στην Αγία μας Εκκλησία.

Ο εορτάζων Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, προ της απολύσεως, ευχαρίστησε τους Αρχιερείς θερμά για την φιλάδελφη και αγαπητική παρουσία τους στην εορτή, καθώς και όλους όσοι προσήλθαν σε αυτή για να τιμήσουν πρωτίστως τους Πρωτοκορυφαίους Αποστόλους, αλλά και να ευχηθούν στον ίδιο για τα ονομαστήριά του.

TOP NEWS