Στην Τήνο ο Πρωθυπουργός – Το τάμα και οι ισχυροί δεσμοί με το νησί της Παναγιάς

  • Dogma
πρωθυπουργός

Στον εσπερινό στην Παναγία της Τήνου βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (13/7)ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια σύντομη ανάπαυλα από τα πρωθυπουργικά του καθήκοντα.

Ο κ. Μητσοτάκης αναχώρησε  μαζί με την οικογένειά του με πλοίο από το λιμάνι της Ραφήνας στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου για έναν προορισμό που αγαπούν οικογενειακώς.

Μέσα σε κλίμα έντονης κατάνυξης  τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β’.

Ο Κυρικάκος Μητσοτάκης , άναψε μια λαμπάδα, προσευχήθηκε και προσκύνησε τη φημισμένη εικόνα της Παναγίας της Τήνου, ενω αμέσως μετά ασπάστηκε την ιερά εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, την οποία αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν αφιερώσει στον Ναό της Μεγαλόχαρης οι γονείς του.

Λέγεται ότι η επίσκεψή του στο νησί, κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, αφού ο Πρωθυπουργός, ως βαθειά θρησκευόμενος, είχε «ζητήσει» τη βοήθεια της Παναγίας κάνοντα το δικό του προσωπικό τάμα…

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι ένα νησί που αγαπά και επισκέπτεται συχνά και όχι μόνο τον Δεκαπενταύγουστο, καθώς η σύζυγός διατηρεί στο νησί σπίτι.

Μάλιστα,στις αρχές του καλοκαιριού η κα. Μαρέβα Μητσοτάκη, μαζί με την ομάδα του οίκου μόδας που διευθύνει και πολλούς εθελοντές από το νησί, καθάρισαν παραλίες της Τήνου από τα πλαστικά.

Τότε η Πρώτη κυρία της Χώρας, είχε ανεβάσει υλικό από την δράση τους στο Instagram, γράφωντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα, μαζί με τους εθελοντές μας καθαρίσαμε τις όμορφες παραλίες της Τήνου από τα πλαστικά! @zeusndione @a_c_laskaridis_c_f #plasticfreeaegeansea #aegeansea🌊».

Διαβάστε επίσης: Θαυμάστε τη μοναδική Παναγία της Τήνου πίσω από τα τάματα!

TOP NEWS