Στις 10 Νοεμβρίου η ενθρόνιση του Λαρίσης Ιερωνύμου

  • Dogma
ιερωνύμου

Με ιδιαίτερη χαρά αναγγέλλουμε το γεγονός της Ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.

Για το λόγο αυτό προτρέπουμε όλο το πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, να βρισκόμαστε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 10:45π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Λαρίσης για να αναμένουμε την άφιξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιερωνύμου, και εν συνεχεία να τον συνοδεύσουμε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου, όπου θα λάβει χώρα η τελετή ενθρονίσεώς του, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, πλειάδος Αρχιερέων, Κληρικών και Μοναχών, των Αρχών και του φιλοχρίστου λαού. Αμέσως μετά τo πέρας της ενθρονίσεως, ο νέος Ποιμενάρχης μας θα τελέσει Τρισάγιο στoν τάφο του Μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου.

Την επομένη της ενθρονίσεως, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης κ. Ιερωνύμου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 5:30 μ.μ. έως 9:00 μ.μ. ο νέος Ποιμενάρχης Λαρίσης θα δεχθεί τις συγχαρητήριες ευχές όλων μας στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Λαρίσης, επί της οδού Ιωαννίνων 3.

TOP NEWS