Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό αγάπης ο Μητροπολίτης Λέρου

  • Dogma
λέρου

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό αγάπης επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος.

Με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παϊσιο, επισκέφθηκε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Αγάπης  ο Δήμαρχος Λέρου κύριος Μιχάλης Κόλιας συνοδευόμενος από  τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κύριο Γεώργιο Ζουμπούλη ,τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κύριο Νεκτάριο Μπίλλη και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κύριο Ευάγγελο Μπαλαμπάνη.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου υποδέχθηκε η υπεύθυνη του Κέντρου Κοινότητας κυρία Βάσω Ευαγγέλου η οποία αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη και τον Δήμαρχο Λέρου ,τους ξενάγησε στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αγάπης, που είχε μουσική βραδιά με δωρεάν είσοδο, με τους μουσικούς Φλούριο Ασβεστά και Μανώλη Πλατή .

Στο τέλος της βραδιάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου και ο Δήμαρχος Λέρου, εξέφρασαν τα συγχαρητήρια και τις ευχές τους στην κυρία Βάσω Ευαγγέλου τονίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία  Δήμου Λέρου , Κέντρου Κοινότητας και  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους, επισημαίνοντας τη σημασία  της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού για μικρούς και μεγάλους.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ