Στο μπλόκο των αγροτών στον Ισθμό ο Μητροπολίτης Κορίνθου

  • Dogma
μητροπολίτης κορίνθου

Συνάντηση με τους αγρότες, στο μπλόκο των Διοδίων Ισθμού, είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους κ. Διονύσιος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους κ. Διονύσιος βρέθηκε την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στο μπλόκο των αγροτών στον Ισθμό, όπου συζήτησε με τους αγρότες, που για έκτη συνεχόμενη ημέρα βρίσκονται στις επάλξεις, διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, δικαιότερη φορολόγηση και ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που δεν θα αποτελεί «ταφόπλακα» γι᾿ αυτούς, τις οικογένειές τους και το ίδιο το επάγγελμα του αγρότη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίθνου κ. Διονύσιος, έξω από πολιτικές τοποθετήσεις και σκοπιμότητες, ανακοίνωσε στους συγκεντρωμένους αγρότες – μέλη του Ποιμνίου του – ότι βρίσκεται στο πλευρό τους, όπως και σε κάθε πιστό που έχει ανάγκη, στο πλαίσιο των ποιμαντικών, πνευματικών, κοινωνικών και φιλανθρωπικών αρμοδιοτήτων του.

Παράλληλα, ο Μητροπολίτης Κορίνθου  υπογράμμισε στους αγρότες ότι, όπως αυτοί με τα αγροκτηνοτροφικά προϊόντα τους και την λοιπή ηθική και υλική βοήθεια τους, που ξεπερνά τα 3.000.000 € ετησίως, αγκάλιασαν και στήριξαν το τεράστιο φιλανθρωπικό δίκτυο και έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, ώστε καθημερινά 4.500 και πλέον άνθρωποι (νεόπτωχοι Κορίνθιοι) να απολαμβάνουν την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά τους, έτσι και εκείνος θα βρίσκεται το πλευρό τους και στην διάθεσή τους, όπου και όταν αυτοί κρίνουν ότι μπορεί να βοηθήσει, προκειμένου ο αγώνας τους, που είναι και αγώνας της Εκκλησίας μας, να δικαιωθεί και να έχει αίσια έκβαση.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ