Στον Κυδωνίας Δαμασκηνό ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

  • Dogma
κυδωνίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό πραγματοποίησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο Υπουργός κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε τον Ποιμενάρχη Κυδωνίας, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στα Χανιά. Συνοδευόταν δε, από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο κ. Λυμπινάκη Γεώργιο, καθώς και άλλους συνεργάτες του

Τον κ. Θεοδωρικάκο υποδέχθηκαν θερμά ο Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός, όπως και  ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης  Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, αλλά και τον Δ/ντης του Γραφείου Τύπου κ. Ευστράτιος Χατζηδάκης.

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας ενημέρωσε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για το έργο που επιτελεί η τοπική Εκκλησία, ενώ παράλληλα αντάλλαξαν απόψεις αναφορικά με  θέματα αστυνόμευσης στο Νομό,  αλλά και γενικότερα τρέχουσας επικαιρότητας.

Τέλος, ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον κ. Θεοδωρικάκο για την επίσκεψη, ευχόμενος υγεία και κάθε επιτυχία στα πολυεύθυνα καθήκοντά του προσφέροντας του και αναμνηστικά δώρα της Μητρόπολης.

TOP NEWS