Στον Μητροπολίτη Μαντινείας Αλέξανδρο ευχήθηκε ο Σύρου Δωρόθεος

  • Dogma
μαντινείας

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Τσεμπερούς, στην Τρίπολη, μετέβη ο Μητρόπολιτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ και συμμετείχε στην τελεσθείσα για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργί προεξήρχε ο εορτάζων Μητροπολίτης Μαντινείας κ. Αλέξανδρος, με τη συνιερουργία και των Μητροπολιτών Πατρών κ. Χρυσοστόμου, Ιερισσού κ. Θεοκλήτου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωλένης κ. Αθανασίου, συνευχομέου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου, κατά τη διάρκεια της οποίας ετελέσθησαν χειροτονίες Πρεσβυτέρου και Διακόνου, με την παρουσία των Αρχών της περιοχής και πολλών πιστών.

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε, και εκ μέρους των παρισταμένων Αρχιερέων, με λόγους υιικής αγάπης στον άγοντα τα ονοματήριά του Μητροπολίτη Μαντινείας κ. Αλέξανδρο και τον ευχαρίστησε για όσα προσφέρει στην λαχούσα αυτώ Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και στην Εκκλησία της Ελλάδος, την Ιεραρχία της οποίας κατακοσμεί.

Ο εορτάζων Μητροπολίτης κ. Αλέξανδρος ευχαρίστησε με λόγους αγάπης ένα έκαστο των Αρχιερέων και όλους, όσοι προσήλθαν να του ευχηθούν, αντευχόμενος υγεία και μακροημέρευση.

TOP NEWS