Στον Μητροπολίτη Πατρών ο Συντονιστής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου

  • ΔΟΓΜΑ

Με την ευκαιρία της αναλήψεως των νέων του καθηκόντων, μετά την προαγωγή του, ως Συντονιστής πλέον των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Νήσων, ο Υποστράτηγος Νικόλαος Ρουμελιώτης, επισκέφθηκε την Τρίτη, 8.2.2022 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του για τα νέα του καθήκοντα.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά του για την επάξια προαγωγή του Πατρινού Αξιωματικού της Πυροσβεστικής και πιστού τέκνου της Εκκλησίας κ. Νικολάου Ρουμελιώτη και του ευχήθηκε να έχει την ευλογία του Θεού, υγεία και την προστασία της Θεοτόκου, του Αγίου Ανδρέου και των Αγίων Τριών Παίδων των εν καμίνω, προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος στο τόσο δύσκολο έργο του, μαζί με όλους τους εργαζομένους στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες του προς τον συγκεκριμένο υψηλόβαθμο Αξιωματικό και στο Πυροσβεστικό Σώμα γενικώς για την μεγάλη προσφορά τους, στον τόπο μας και στην Πατρίδα μας γενικότερα, σε ώρες δύσκολες και του προσέφερε ως ευλογία ιερά Εικόνα του Αποστόλου Ανδρέου.

Ο κ. Ρουμελιώτης εξέφρασε τον βαθύτατο σεβασμό του στο πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου και προς την Εκκλησία γενικώς και εζήτησε τις προσευχές του Ιεράρχου για το δύσκολο έργο που επιτελούν οι Πυροσβέστες.

Ο κ. Ρουμελιώτης είχε υπηρετήσει και παλαιότερα στην Πάτρα και η συνεργασία του με την τοπική Εκκλησία, ήταν αρίστη και η συμβολή μεγάλη και σωστική, όσον άφορά τις ανθρώπινες δυνατότητες, μάλιστα κατά τις πυρκαγιές που απείλησαν χωριά, Ιερούς Ναούς και Μοναστήρια της Μητροπόλεως.

TOP NEWS