Στον Μητροπολίτη Πειραιώς ο Παλαιστίνιος Πρέσβης

  • Dogma
παλαιστίνιος

Ο Παλαιστίνιος Πρέσβης κ. Marwan Toubassi επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολη Πειραιώς, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Ο Παλαιστίνιος Πρέσβης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη , προκειμένου να του μεταφέρει τις ευχές τόσο της ηγεσίας όσο και του λαού της Παλαιστίνης για τις εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου και να του επιδώσει προσωπικό δώρο του Προέδρου Μαχμούντ Αμπάς.

Ο Παλαιστίνιος Πρέσβης κ. Toubassi, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, ευχήθηκε για το νέο έτος υγεία, ευτυχία και ειρήνη στην Ελλάδα και στον κόσμο και να μπορέσει ο Ελληνικός λαός να ξεπεράσει την κρίση, όπως μας απελευθέρωσε ο Χριστός με τον Σταυρό και την Ανάστασή του. «Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι πάντα και υπομονετικοί», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο παλαιστινιακός λαός αγωνίζεται, όπως αγωνιζόταν κάποτε ο Ελληνικός λαός, για την ελευθερία του. Για την ειρήνη, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ειρήνη είναι προς το συμφέρον και των δύο λαών, του Παλαιστινιακού και του Ισραηλινού», κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, ευχαρίστησε τον Παλαιστίνιο πρέσβη, διαβεβαιώνοντάς τον για τις ευχές και τις Προσευχές του, προκειμένου ο Πανάγαθος Θεός μας να χαρίσει την πολυπόθητη ειρήνη στην περιοχή, ευχόμενος ταχεία ανακήρυξη κρατικής οντότητος του Παλαιστινιακού λαού, ανεξαρτήτου και αυτοδιαθέτου.

 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ