Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μητροπολίτης Πειραιώς και ο Μώραλης

  • Dogma
Μητροπολίτης Πειραιώς

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο επισκέφθηκαν σήμερα ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς και ο Δήμαρχος προσκάλεσαν τον Πρόεδρο να συμμετάσχει στον εορτασμό των Θεοφανείων στον Πειραιά. Ο Δήμαρχος δήλωσε: «Επισκεφθήκαμε σήμερα μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, ώστε να του επιδώσουμε ιδιοχείρως την πρόσκληση για τον εορτασμό των Θεοφανείων. Ευχαρίστησα θερμά τον κ. Παυλόπουλο για τη συνάντηση αυτή. Θα αποτελέσει τιμή και χαρά για την πόλη του Πειραιά να παρευρεθεί φέτος, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο, στον εορτασμό των Θεοφανείων στον Πειραιά, όπου είναι ο κεντρικός εορτασμός. Η απάντησή του ήταν απολύτως θετική, είχε ήδη αποφασίσει να παρευρεθεί στα Θεοφάνεια στον Πειραιά κι αυτό οπωσδήποτε δίνει ένα μεγαλύτερο κύρος στον εορτασμό των Θεοφανείων. Δίνει μεγάλη χαρά και σε εμένα και στον Σεβασμιώτατο, αλλά και στους πολίτες και στους δημότες του Πειραιά, οι οποίοι επιθυμούν τον Αρχιεπίσκοπο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να είναι μαζί μας στον εορτασμό των Θεοφανείων».

ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ Ð.ô.Ä. ÐÑÏÊÏÐÇ ÐÁÕËÏÐÏÕËÏÕ ÌÅ ÔÏÍ ÄÇÌÁÑ×Ï ÐÅÉÑÁÉÁ ÃÉÁÍÍÇ ÌÙÑÁËÇ ÊÁÉ ÔÏÍ ÌÇÔÑÏÐÏËÉÔÇ ÐÅÉÑÁÉÁ ÓÅÑÁÖÅÉÌ//×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ